Indice del forum
Ricette bimby

Ricette bimby

PortalPortale  blogBlog  AlbumAlbum  Gruppi utentiGruppi utenti  Lista degli utentiLista degli utenti  GBGuestbook  Pannello UtentePannello Utente  RegistratiRegistrati 
 FlashChatFlashChat  FAQFAQ  CercaCerca  Messaggi PrivatiMessaggi Privati  StatisticheStatistiche  LinksLinks  LoginLogin 
  DownloadsDownloads  Commenti karmaCommenti karma  TopListTopList  Topics recentiTopics recenti  Vota ForumVota Forum

 
Photobucket
 
Share |
Sticky Toffee Pudding
Utenti che stanno guardando questo topic:0 Registrati,0 Nascosti e 0 Ospiti
Utenti registrati: Nessuno


 
Nuovo Topic   Rispondi    Indice del forum -> Kenwood chef in Europa -> Kenwood chef in Inghilterra
  PrecedenteInvia Email a un amico.Utenti che hanno visualizzato questo argomentoSalva questo topic come file txtVersione stampabileMessaggi PrivatiSuccessivo
Autore Messaggio
Stefilla

Bimbyna appassionata
Bimbyna appassionata




Sesso: Sesso:Femmina

Registrato: 28/01/08 10:34
Messaggi: 1671
Stefilla is offline 






italy
MessaggioInviato: 27 Ott 2008 23:45:07    Oggetto:  Sticky Toffee Pudding
Descrizione:
Rispondi citando

Sticky Toffee Pudding



Serves 4
prepration time : 15 minutes cooking time : 1. hours
Tools K beater

Ingredients
150g (5oz) butter
150g (5oz) light muscovado sugar
2 large eggs
2.5ml (. tsp) vanilla essence
175g (6oz) self-raising flour
50g (2oz) stoneless dates, roughly chopped
50g (2oz) sultanas or raisins
40g (1.oz) walnuts, chopped

For the sticky toffee sauce:
50g (2oz) light brown muscovado sugar
50g (2oz) butter
100ml (3.fl oz) double cream

1. Grease a 900ml (1. pint) pudding basin. Place the butter and sugar in the Kenwood Bowl. Using the K Beater at speed 3, cream together until light
and fluffy. Gradually beat in the eggs and vanilla.
2. Using the K Beater at minimum speed, add the flour, dates, sultanas or raisins and walnuts and mix until just combined. Spoon into the prepared pudding basin.
3, Cover with greased greaseproof paper or foil and secure with string. Sit the basin on a trivet in a large, deep saucepan.
4. Add sufficient boiling water to come halfway up the side of the basin. Cover and steam for 2 hours, topping up with boiling water as necessary.
5. Lift the pudding out of the pan and leave to rest whilst making the sauce. Place the sugar, butter and cream in a saucepan and heat gently, stirring until the butter has melted and the sugar dissolved. Bring to the boil and leave to gently bubble for 30 seconds to thicken.
6. To serve, unmould the pudding on to a warmed serving plate and pour over the sauce.

_________________




bimby - Thermomix
Torna in cima
Profilo Messaggio privato
Adv



MessaggioInviato: 27 Ott 2008 23:45:07    Oggetto: Adv






Torna in cima
Mostra prima i messaggi di:   
Nuovo Topic   Rispondi    Indice del forum -> Kenwood chef in Europa -> Kenwood chef in Inghilterra Tutti i fusi orari sono GMT + 1 ora
Pagina 1 di 1

 
Vai a:  
Non puoi inserire nuovi Topic in questo forum
Non puoi rispondere ai Topic in questo forum
Non puoi modificare i tuoi messaggi in questo forum
Non puoi cancellare i tuoi messaggi in questo forum
Non puoi votare nei sondaggi in questo forum
Non puoi allegare files in questo forum
Non puoi downloadare files da questo forum





Ricette bimby topic RSS feed 
Powered by MasterTopForum.com with phpBB © 2003 - 2008
Creative Commons License
Quest'opera è pubblicata sotto una Licenza Creative Commons.