Indice del forum
Ricette bimby

Ricette bimby

PortalPortale  blogBlog  AlbumAlbum  Gruppi utentiGruppi utenti  Lista degli utentiLista degli utenti  GBGuestbook  Pannello UtentePannello Utente  RegistratiRegistrati 
 FlashChatFlashChat  FAQFAQ  CercaCerca  Messaggi PrivatiMessaggi Privati  StatisticheStatistiche  LinksLinks  LoginLogin 
  DownloadsDownloads  Commenti karmaCommenti karma  TopListTopList  Topics recentiTopics recenti  Vota ForumVota Forum

 
Photobucket
 
Share |
Pasta Ribbons with Shellfish and Red pepper PurÚe
Utenti che stanno guardando questo topic:0 Registrati,0 Nascosti e 0 Ospiti
Utenti registrati: Nessuno


 
Nuovo Topic   Rispondi    Indice del forum -> Kenwood chef in Europa -> Kenwood chef in Inghilterra
  PrecedenteInvia Email a un amico.Utenti che hanno visualizzato questo argomentoSalva questo topic come file txtVersione stampabileMessaggi PrivatiSuccessivo
Autore Messaggio
Stefilla

Bimbyna appassionata
Bimbyna appassionata




Sesso: Sesso:Femmina

Registrato: 28/01/08 10:34
Messaggi: 1671
Stefilla is offline 






italy
MessaggioInviato: 06 Nov 2008 23:34:06    Oggetto:  Pasta Ribbons with Shellfish and Red pepper PurÚe
Descrizione:
Rispondi citando

Pasta Ribbons with Shellfish and Red pepper PurÚe



Serves 4
Preparation time: 15 minutes plus making pasta
Cooking time: 16-18 minutes
Tools: Food Processing Attachment or Liquidiser / Pasta Maker

Ingredients
2 red peppers
2 cloves garlic
salt and freshly ground black pepper
1 small onion, quartered
15ml (1 tbsp) olive oil
175ml (6fl oz) dry white wine
12 large raw prawn tails in shells
24 mussels in shells, cleaned
2 small squid, cleaned and sliced
1 quantity plain or herb flavoured lasagne ribbons
chopped parsley, to garnish

Method
1. Place the peppers under a preheated grill with the unpeeled garlic cloves and cook until beginning to blacken, turning frequently. Leave to cool slightly then remove the pepper skins, deseed and roughly chop. Peel the garlic cloves.
2. Place the peppers and garlic in the Food Processing Attachment fitted with the knife blade or the Liquidiser and blend to a coarse purÚe, season and set aside. Using the knife blade with the Food Processing Attachment coarsely chop the onion, or chop by hand.
3. Place the onion and oil in a saucepan and cook for 4-5 minutes, until softened and pale golden. Add the wine.
4. Add the prawns and mussels and cook for 3-4 minutes, until the mussels have opened and the prawns changed colour. Remove and set aside. Add the squid and cook for 1 minute. Remove with a slotted spoon and allow the liquor to simmer and reduce to about a third.
5. Cook the lasagne ribbons in a pan of boiling salted water, until al dente, about 3 minutes, if fresh. Reheat the shellfish in the reduced wine liquor.
6. Drain the pasta, add the red pepper purÚe and toss to coat. Stir in the shellfish and serve garnished with chopped parsley.

_________________




bimby - Thermomix
Torna in cima
Profilo Messaggio privato
Adv



MessaggioInviato: 06 Nov 2008 23:34:06    Oggetto: Adv






Torna in cima
Mostra prima i messaggi di:   
Nuovo Topic   Rispondi    Indice del forum -> Kenwood chef in Europa -> Kenwood chef in Inghilterra Tutti i fusi orari sono GMT + 1 ora
Pagina 1 di 1

 
Vai a:  
Non puoi inserire nuovi Topic in questo forum
Non puoi rispondere ai Topic in questo forum
Non puoi modificare i tuoi messaggi in questo forum
Non puoi cancellare i tuoi messaggi in questo forum
Non puoi votare nei sondaggi in questo forum
Non puoi allegare files in questo forum
Non puoi downloadare files da questo forum





Ricette bimby topic RSS feed 
Powered by MasterTopForum.com with phpBB ę 2003 - 2008
Creative Commons License
Quest'opera è pubblicata sotto una Licenza Creative Commons.