Portale    Blog    FlashChat    FAQ    Cerca    Gruppi utenti    Lista degli utenti    Messaggi Privati    Pannello Utente   Registrati   Login  

  Album    Guestbook    Statistiche    Links    Calendario   Downloads    Commenti karma    TopList    Topics recenti    Vota Forum  


Nuovo Topic   Rispondi
 Utenti che stanno guardando questo topic:0 Registrati,0 Nascosti e 0 Ospiti - Utenti registrati: Nessuno
Indice del forum -> Kenwood chef in Europa -> Kenwood chef in Inghilterra
PrecedenteInvia Email a un amico.Utenti che hanno visualizzato questo argomentoSalva questo topic come file txtVersione stampabileMessaggi PrivatiSuccessivo
Inviato: 25 Ott 2008 22:21:40  
Stefilla

Bimbyna appassionata
Bimbyna appassionata




Sesso: Sesso:Femmina

Registrato: 28/01/08 10:34
Messaggi: 1671
Stefilla is offline 

LocalitÓ: Napoli





italy

Messaggio Almond Chocolate Chip Cake
Descrizione:
Rispondi citando

Almond Chocolate Chip Cake

Create fabulous cakes with your Kenwood by using the K Beater ľ itĺs simple, quick and foolproof.
This decadent, moist almond cake makes a delicious dessert, though itĺs also excellent with morning coffee, afternoon tea or simply as an indulgent snack.




Ingredients
110g (4oz) butter, at room temperature
110g (4oz) light muscovado sugar
2 large eggs
110g (4oz) ground almonds
50g (2oz) self-raising flour

Pinch of salt
150g (5oz) dark chocolate chips
50g (2oz) blanched almonds


Method
1. Grease and line a 20cm (8 inch) round cake tin. Preheat the oven to 180░C/fan oven 160░C/Gas 4.

2. Place the butter and sugar in the Kenwood Bowl. Using the K Beater at speed 3, cream the ingredients together until light and fluffy. Gradually beat in the eggs.

3. Add the ground almonds, flour, salt and half the chocolate chips. Mix on minimum speed until incorporated. Transfer to the prepared tin and level the surface.

4. Bake for 40-45 minutes until risen and golden. Test that the cake is cooked by inserting a fine skewer ľ it should come out clean. Cool in the tin for 10 minutes, then remove and cool completely on a wire rack.

5. Melt the remaining chocolate chips in a heatproof bowl placed over a saucepan of simmering water. Dip the almonds into the chocolate and arrange on top of the cake. Cut the cake into slices and drizzle with melted chocolate.


Cookĺs tip
If you prefer, cover the top of the cake with the melted chocolate and sprinkle the almonds over the surface.

_________________




bimby - Thermomix
Torna in cima
Profilo Messaggio privato

Inviato: 25 Ott 2008 22:21:40  
Adv





MessaggioAdv






Torna in cima

Mostra prima i messaggi di:   
Nuovo Topic   Rispondi    Indice del forum -> Kenwood chef in Europa -> Kenwood chef in Inghilterra Tutti i fusi orari sono GMT + 1 ora
Pagina 1 di 1

 
Vai a:  
Non puoi inserire nuovi Topic in questo forum
Non puoi rispondere ai Topic in questo forum
Non puoi modificare i tuoi messaggi in questo forum
Non puoi cancellare i tuoi messaggi in questo forum
Non puoi votare nei sondaggi in questo forum
Non puoi allegare files in questo forum
Non puoi downloadare files da questo forum

Ricette bimby topic RSS feed



Powered by MasterTopForum.com with phpBB ę 2003 - 2015