Indice del forum
Ricette bimby

Ricette bimby

PortalPortale  blogBlog  AlbumAlbum  Gruppi utentiGruppi utenti  Lista degli utentiLista degli utenti  GBGuestbook  Pannello UtentePannello Utente  RegistratiRegistrati 
 FlashChatFlashChat  FAQFAQ  CercaCerca  Messaggi PrivatiMessaggi Privati  StatisticheStatistiche  LinksLinks  LoginLogin 
  DownloadsDownloads  Commenti karmaCommenti karma  TopListTopList  Topics recentiTopics recenti  Vota ForumVota Forum

 
Photobucket
 
Share |
Asparagus and spaghetti frittata
Utenti che stanno guardando questo topic:0 Registrati,0 Nascosti e 0 Ospiti
Utenti registrati: Nessuno


 
Nuovo Topic   Rispondi    Indice del forum -> Kenwood chef in Europa -> Kenwood chef in Inghilterra
  PrecedenteInvia Email a un amico.Utenti che hanno visualizzato questo argomentoSalva questo topic come file txtVersione stampabileMessaggi PrivatiSuccessivo
Autore Messaggio
Stefilla

Bimbyna appassionata
Bimbyna appassionata




Sesso: Sesso:Femmina

Registrato: 28/01/08 10:34
Messaggi: 1671
Stefilla is offline 






italy
MessaggioInviato: 02 Nov 2008 23:45:28    Oggetto:  Asparagus and spaghetti frittata
Descrizione:
Rispondi citando

Asparagus and spaghetti frittata

Food processing attachment / whisk

Ingredients
175g (6oz) asparagus, trimmed
115g (4oz) frozen broad beans, thawed
50g (2oz) Parmesan cheese
handful of fresh herbs e.g. parsley, oregano, basil
6 large eggs
30ml (2 tbsp) milk
salt and freshly ground black pepper
225g (8oz) cold, cooked spaghetti, or any other leftover pasta

Method
1. Cut the asparagus into 2.5cm (1 inch) lengths. Place in a pan of boiling water and cook for 5-6 minutes, or until just tender. Plunge in cold water, drain and pat dry on absorbent kitchen paper.

2. Slip the broad beans out of their waxy skins and mix with the asparagus.
3. Using the Food Processing Attachment fitted with the fine shredding plate, grate the Parmesan cheese and set aside. Use the knife blade to chop the herbs.

4. Place the eggs in the Kenwood Bowl and using the Whisk, blend the eggs, milk and seasoning together. Reserve 30ml (2 tbsp) cheese and add the remainder to the Bowl with the chopped herbs. Mix together on speed 1.

5. Stir the asparagus, broad beans and spaghetti into the egg mixture. Heat the oil in a 23cm (9 inch) non-stick frying pan. Pour in the egg mixture and cook over a moderate heat for 6-8 minutes or until the bottom is golden.

6. Sprinkle the reserved Parmesan cheese over the top and place under a preheated grill to lightly brown the cheese and just set the top. Slide on to a warmed serving plate and serve hot or warm, cut into wedges.

Cook’s Note The traditional way to cook a frittata is to flip it over in the pan to cook the top, rather than under the grill. To try this, add all the cheese in step 3. To flip the frittata, loosen the base, take a large plate and place it upside down over the frying pan. Using oven gloves hold it firmly and turn the pan over and the frittata on to the plate. Slide back into the pan and cook for 3-4 minutes.

_________________




bimby - Thermomix
Torna in cima
Profilo Messaggio privato
Adv



MessaggioInviato: 02 Nov 2008 23:45:28    Oggetto: Adv






Torna in cima
Mostra prima i messaggi di:   
Nuovo Topic   Rispondi    Indice del forum -> Kenwood chef in Europa -> Kenwood chef in Inghilterra Tutti i fusi orari sono GMT + 1 ora
Pagina 1 di 1

 
Vai a:  
Non puoi inserire nuovi Topic in questo forum
Non puoi rispondere ai Topic in questo forum
Non puoi modificare i tuoi messaggi in questo forum
Non puoi cancellare i tuoi messaggi in questo forum
Non puoi votare nei sondaggi in questo forum
Non puoi allegare files in questo forum
Non puoi downloadare files da questo forum





Ricette bimby topic RSS feed 
Powered by MasterTopForum.com with phpBB © 2003 - 2008
Creative Commons License
Quest'opera è pubblicata sotto una Licenza Creative Commons.