Portale    Blog    FlashChat    FAQ    Cerca    Gruppi utenti    Lista degli utenti    Messaggi Privati    Pannello Utente   Registrati   Login  

  Album    Guestbook    Statistiche    Links    Calendario   Downloads    Commenti karma    TopList    Topics recenti    Vota Forum  


Nuovo Topic   Rispondi
 Utenti che stanno guardando questo topic:0 Registrati,0 Nascosti e 0 Ospiti - Utenti registrati: Nessuno
Indice del forum -> Kenwood chef in Europa -> Kenwood chef in Inghilterra
PrecedenteInvia Email a un amico.Utenti che hanno visualizzato questo argomentoSalva questo topic come file txtVersione stampabileMessaggi PrivatiSuccessivo
Inviato: 02 Nov 2008 23:39:59  
Stefilla

Bimbyna appassionata
Bimbyna appassionata




Sesso: Sesso:Femmina

Registrato: 28/01/08 10:34
Messaggi: 1671
Stefilla is offline 

LocalitÓ: Napoli





italy

Messaggio Golden Onion Tart
Descrizione:
Rispondi citando

Golden Onion Tart

Ingredients
1 quantity of shortcrust pastry
400g (14oz) onions, peeled and halved lengthways
30ml (2 tbsp) vegetable oil
15ml (1 tbsp) balsamic vinegar
2 eggs
1 egg yolk
200ml (7fl oz) milk
100ml (3Żfl oz) crŔme fraţche
salt and freshly ground black pepper
50g (2oz) Roquefort cheese
30ml (2 tbsp) freshly grated
Parmesan cheese

Golden onion tart
1. Roll out the pastry on a lightly floured surface and use to line a loose-based 23cm (9 inch) fluted flan tin. Chill for 30 minutes.

2. Preheat the oven to 200░C/400░F/Gas 6. Prick the base of the pastry case, line with greaseproof paper and baking beans. Bake blind for 15 minutes, remove the paper and beans and bake for a further 5 minutes. Reduce the oven to 190░C/375░F/Gas 5.

3. Meanwhile using the High Speed Slicer Shredder fitted with the thin slicing plate slice the onions.

4. Heat the oil in a frying pan, add the onions and cook over a low heat, for about 20 minutes, until golden brown and caramelised. Stir in the balsamic vinegar and cook for 2 minutes.

5. Using the Whisk mix the eggs, egg yolk, milk, crŔme fraţche and seasoning together in the Kenwood Bowl. Arrange the onion mixture in the pastry case, crumble over the Roquefort cheese then pour over the egg mixture. Sprinkle over the Parmesan cheese.

6. Bake for 20-25 minutes or until just set and golden. Serve warm with salad leaves.

_________________




bimby - Thermomix
Torna in cima
Profilo Messaggio privato

Inviato: 02 Nov 2008 23:39:59  
Adv





MessaggioAdv






Torna in cima

Mostra prima i messaggi di:   
Nuovo Topic   Rispondi    Indice del forum -> Kenwood chef in Europa -> Kenwood chef in Inghilterra Tutti i fusi orari sono GMT + 1 ora
Pagina 1 di 1

 
Vai a:  
Non puoi inserire nuovi Topic in questo forum
Non puoi rispondere ai Topic in questo forum
Non puoi modificare i tuoi messaggi in questo forum
Non puoi cancellare i tuoi messaggi in questo forum
Non puoi votare nei sondaggi in questo forum
Non puoi allegare files in questo forum
Non puoi downloadare files da questo forum

Ricette bimby topic RSS feed



Powered by MasterTopForum.com with phpBB ę 2003 - 2015